Επιστημονικός συνεργάτης Νοσοκομείου "Α. Συγγρός"
Δερματοχειρουργική - Αισθητική Δερματολογία
Κρυοχειρουργική - Χημικό Peeling
Εφαρμογές Laser
Μεσοθεραπεία προσώπου - σώματος
τηλ: 210 2930 605
κιν: 693 2640 280
dermatologydermatologydermatologydermatologydermatologydermatology
Laser Αποτρίχωση

Το laser παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας, αφήνοντας την γύρω επιδερμίδα ανεπηρέαστη.

  • Αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες
  • Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
  • Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;
  • διαβάστε περισσότερα...
Botox & Δερματικά Εμφυτεύματα

Το Botox πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνονται σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Τα δερματικά εμφυτεύματα είναι ενέσιμα υλικά, φυσικά ή συνθετικά, που εμφυτεύονται στο δέρμα με μια σύριγγα με λεπτή βελόνα.

Peeling

Οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι ανανέωσης του προσώπου είναι το peeling, οι εγχύσεις Botulinum Toxin Type A και τα δερματικά εμφυτεύματα.

Κάθε μια από αυτές καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

Μεσοθεραπεία

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και στηρίζεται στην έγχυση, διαφόρων ουσιών στα προβληματικά σημεία, με την τεχνική των μικροενέσεων.

Dermabrassion με διαμάντι

Διαμαντένια λάμψη με… την βοήθεια του διαμαντιού

Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για λαμπερή και λεία επιδερμίδα!

Carboxytherapy

Πηγή νεότητας με... την βοήθεια του Οξυγόνου

Ένα καινοτόμο και πολύ επαναστατικό μηχάνημα, με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη!!!

Botox

Ρυτίδες χωρίς νυστέρι

Πρόκειται για μια φαρμακευτική αγωγή, με την οποία μειώνοντα σημαντικά οι γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. Οι ρυτίδες που παρουσιάζονται κυρίως στο μέτωπο, το μεσοφρύο και περιφθαλμικά (το γνωστό «πόδι της χήνας») οφείλονται στους ευαίσθητους υποδόριους μυς του προσώπου και δημιουργούνται κάθε φορά που χαμογελάμε, γελάμε και συνοφρυωνόμαστε. Με την πάροδο του χρόνου, όσο πιο εκφραστικοί είμαστε, τόσο πιο βαθιές γίνονται οι γραμμές αυτές.

Με την εφαρμογή του Botox σε συγκεκριμένα σημεία, καταργείται η ρυτίδωση του προσώπου κατά τη διάρκεια των μορφασμών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμανα σβήνουν οι ρυτίδες έκφρασης.

Η θεραπεία είναι τόσο απλή, ασφαλής και ανώδυνη, που δε χρειάζεται ούτε τοπική αναισθητική κρέμα. Αμέσως μετά τη θεραπεία, ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές δραστηριότητες και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι έγινε κάποια επέμβαση στο πρόσωπό του. Η διαδικασία διαρκεί μόνο 10 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν 4 έως 6 μήνες. Με δύο επισκέψεις ετησίως στο γιατρό, τα αποτελέσματα διαρκούν όλο το χρόνο.

 

Αρχική Ποιοί είμαστε Υπηρεσίες Επικοινωνία
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Διεύθυνση:
Λ. Βεΐκου 15-17, Γαλάτσι
210 2930 605 , 693 2640 280